Marineservice motoren

Onze vakkennis van dieselmotoren en alles wat daar mee samenhangt, heeft tot de keus geleid om ons hier nog gerichter in te specialiseren. Zo kunnen wij een gedegen advies bij elke motor geven. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze motoren, of advies willen inwinnen neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwe motoren
Wij zijn exclusief dealer van Dutch Diesel Marine Engines. Door deze exclusiviteit kunnen wij ons gericht specialiseren op het gebied van deze motoren en u op deze manier voorzien van de hoogste service en onderdelen. Dutch Diesel Marine Engines is compact, betrouwbaar en stil! Dat zijn de voornaamste kernwoorden van deze Nederlandse motoren. De basisblokken zijn van het beproefde Koreaanse motorenmerk Kioti die hier in Nederland speciaal voor de pleziervaart worden geproduceerd.

Gebruikte motoren
De aangeboden motoren van AB Marineservice ondergaan een uitgebreide test om de interne staat van de motor te bepalen en te beoordelen. In onze motoren-test afdeling kunnen wij onder andere diesel- en benzinemotoren, inclusief keerkoppelingen, voor montage of aanschaf testen tot een 300 pk. Deze controle geeft u zekerheid in de aanschaf van een gebruikte motor. Bij elke motor wordt een zo uitgebreid mogelijk testverslag gegeven met eventueel advies. Heeft u nog vragen over een specifieke motor? Laat het ons weten, wij helpen u graag!dutch diesel