Service


Webshop 

In de uitgebreide webshop gericht op technische en  vervangende onderdelen vind u onder andere merkgerichte onderdelen die specifiek passen zoals startmotoren en dynamo’s maar ook universele onderdelen. Snel zoeken kan via de zoekbalk door uw merk of motor type in te voeren. Ook staan we u graag te woord als u er even niet uitkomt.

Bestelde onderdelen retourneren is geen probleem.

Marineservice & motoren
Onze vakkennis van dieselmotoren en alle onderdelen die daar mee samenhangen, heeft tot de keus geleid om ons hier nog gerichter in te specialiseren. Zo kunnen wij een gedegen advies bij al onze motoren en producten geven. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze motoren of producten, of advies willen inwinnen neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwe motorenblank
Wij zijn dealer van Dutch Diesel Marine Engines. Door deze exclusiviteit kunnen wij ons specialiseren op het gebied van deze motoren en u op deze manier voorzien van de hoogste service en onderdelen. Dutch Diesel Marine Engines is compact, betrouwbaar en stil dat zijn de voornaamste kernwoorden van deze Nederlandse motoren. De basisblokken zijn van het beproefde Koreaanse motorenmerk Kioti die hier in Nederland speciaal voor de pleziervaart worden geproduceerd.

Gebruikte motoren
De aangeboden motoren van AB Marineservice ondergaan een uitgebreide test om de interne staat van de motor te bepalen en te beoordelen. In onze motoren-test afdeling kunnen wij onder andere diesel- en benzinemotoren, inclusief keerkoppelingen, voor montage of aanschaf testen. Deze controle geeft u zekerheid in de aanschaf van een gebruikte motor. Heeft u nog vragen over een specifieke motor? Laat het ons weten, wij helpen u graag!

Startmotor & dynamo reparatie en revisie
In onze afdeling starmotor en dynamo reparatie en revisie kunnen wij alle merken motoren en generatoren testen en repareren.
Heeft u een vraag over een product neem gerust contact op via onderstaande contactbutton.