Bezorgen

Op deze pagina vind je antwoord op de volgende vragen:

  1. Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
  2. Waar is mijn pakket?
  3. Waarom heb ik nog geen track & trace code ontvangen?
  4. Welke bezorgopties zijn er?
  5. Hoe kan ik mijn bezorgadres aanpassen?
  6. Kan ik mijn pakket afhalen bij een PostNL punt?
  7. Wat is de levertijd per land?
  8. Wat zijn de verzendkosten?
  9. Heb je een andere vraag?

1. Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
Voor de bezorging van bestellingen in Nederland en België geldt in de meeste gevallen “voor 17:00 besteld, morgen in huis”. Dat betekent vandaag bestellen, morgen al varen! Goed om te weten: het is momenteel erg druk bij PostNL, dus houd er rekening mee dat je pakket vertraging op kan lopen. Heb je de track & trace code van je bestelling bij de hand? Bekijk dan hier de status van je bestelling.

2. Waar is mijn pakket?
Wanneer we je pakket ingepakt hebben en deze klaar staat om verzonden te worden, ontvang je een e-mail met daarin een track & trace code. Wanneer je op de code in de e-mail klikt, zie je op welke dag en in welk tijdvak je pakket bezorgd wordt. Je kunt de track & trace code ook vinden door naar je account te gaan en te klikken op ‘bestellingen’. Bij de laastste bestelling staat een track & trace code. Deze kun je invullen op de website van PostNL. Voor verdere vragen over de bezorging, de bezorgdag en de bezorgtijd kun je contact opnemen met PostNL.

3. Waarom heb ik nog geen track & trace code ontvangen?
Je ontvangt het mailtje met de track & trace code zodra je bestelling is ingepakt en klaar staat om verzonden te worden. Wanneer je nog geen e-mail hebt ontvangen, zijn we druk bezig om je bestelling in te pakken. Nog een beetje geduld, we zijn voor je aan het werk! 🙂 Heb je een aantal werkdagen geleden een bestelling geplaatst maar nog geen code ontvangen? Bekijk dan onderstaand antwoord: Ik heb een aantal werkdagen geleden een bestelling geplaatst en nog geen track & trace code ontvangen. Controleer de e-mailmap ‘spam/ongewenste e-mail’. Het kan zijn dat het mailtje met de code daar per ongeluk terecht is gekomen. Als de e-mail daar ook niet tussen zit, kun je de track & trace code ook vinden door naar je account te gaan. Wanneer je bent ingelogd op onze website, ga je naar het overzicht met je bestellingen en klik je op de knop ‘Track & Trace’ . Nu kun je de status van je bestelling inzien. Wanneer er nog geen track & trace code beschikbaar is, zijn we nog druk bezig je bestelling in te pakken. De code wordt vanzelf zichtbaar zodra je pakket ingepakt is en klaar staat voor verzending. Wanneer je na 2 werkdagen nog geen track & trace code hebt ontvangen, kun je een e-mail sturen naar info@ab-marineservice.com.

4. Welke bezorgopties zijn er?
Je kunt je pakket thuis of op het werk laten bezorgen. Daarnaast kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van ochtend- of avondlevering. Wanneer je wil dat je pakket alleen bij je thuis afgegeven mag worden en niet bij de buren, dan kun je de optie “alleen thuisadres” aanvinken. Verder kun je nog kiezen voor de optie “handtekening voor ontvangst”. Uiteraard kun je je pakket ook laten bezorgen bij een PostNL punt in de buurt.

5. Hoe kan ik mijn bezorgadres aanpassen?
Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, is het niet meer mogelijk om je adres aan te passen. Controleer dus goed of je je gegevens goed hebt ingevoerd. Wanneer je nog geen track & trace code hebt ontvangen is het soms nog wel mogelijk om het adres aan te passen. Bel ons hiervoor op +31514745007 of stuur een e-mail naar info@ab-marineservice.com.

6. Kan ik mijn pakket afhalen bij een Postnl punt?
Ja, je kunt je pakket afhalen bij een Postnl Punt. Wanneer je de optie selecteert tijdens het bestellen, verschijnt een overzicht van de dichtstbijzijnde PostNL punten. Deze optie is alleen beschikbaar in Nederland en België.

7. Wat is de levertijd per land?
Bekijk onderstaande tabel voor een indicatie van de levertijd per land. Voor de meest actuele levertijd voer je in de checkout het bezorgland in, de levertijd verschijnt dan in het overzicht van je bestelling.

Indicatie bezorgtijd in werkdagen per land:

LandPakket met Track & Trace (aantal werkdagen)
België1-2
Bulgarije2-5
Cyprus4-6
Canada 6-9
Denemarken2-3
Duitsland1-2
Estland4-6
Finland3-6
Frankrijk2-4
Griekenland3-6
Hongarije3-6
Ierland2-4
Italië2-5
Kroatië5-8
Letland3-6
Litouwen4-6
Luxemburg1-2
Malta3-6
Nederland1-2
Noorwegen5-12
Oostenrijk3-5
Polen2-4
Portugal3-5
Roemenië3-6
Slovenië3-6
Slowakije3-6
Spanje3-6
Tsjechië3-6
U.S.A 7-10
Verenigd Koninkrijk (UK)2-3
Zweden3-5
Zwitserland2-4

8. Wat zijn de verzendkosten?
– Verzendkosten Nederland
Voor verzending naar een adres in Nederland betaal je 6,95 euro verzendkosten. Voor bestellingen naar een adres in Nederland met orderbedrag boven de 125,- euro betaal je geen verzendkosten.
– Verzendkosten buiten Nederland
De actuele verzendkosten voor het buitenland vind je tijdens het afrekenen. Bekijk de afrekenpagina voor actuele verzendkosten buiten Nederland. Wanneer je het afleveradres invoert, verschijnen de beschikbare bezorgopties en de verzendkosten.

9. Heb je een andere vraag?
Wanneer je pakket ons magazijn verlaten heeft, kun je voor verdere vragen omtrent bezorging contact opnemen met PostNL, zij kunnen voor je kijken waar je pakket is en wanneer deze geleverd wordt. Neem contact op met de klantenservice van PostNL.

Heb je een vraag over het plaatsen van een bestelling? Bekijk de hulppagina over het plaatsen van een bestelling.

Voor overige vragen neem je contact met ons op via onderstaande contactopties:
E-mail: info@ab-marineservice.com
Telefoon: +31514745007