Over ons

Een grote passie voor sleutelen en motoren, dat hebben wij van AB Marine Service. Deze grote passie heeft zich vertaalt tot de technische watersportwebshop die we nu zijn. AB Marine Service maakt het onderhouden van een boot makkelijker door te helpen, adviseren en faciliteren in de beste technische onderdelen en producten. Wij helpen je bij je probleem, wij zorgen dat je de juiste onderdelen krijgt en zorgen voor de juiste informatievoorziening. Als je er op onze website niet uitkomt, dan kun je gemakkelijk met ons contact opnemen om persoonlijk geholpen te worden. Met een eerlijk advies, een proactieve en behulpzame houding staan wij dagelijks klaar voor booteigenaren.

Binnen de branche wordt er veel gespeeld met aanbod en prijs. Daarover geven wij altijd een eerlijk advies. Onderdelen zijn flink aan de prijs en schaars. Sommige onderdelen uit een andere branche zijn net zo goed als de originele scheepsmotor onderdelen maar worden niet aangeboden. Ze kunnen hetzelfde, maar het heeft net een andere naam. Wij zoeken dit voor jou uit en bieden deze producten voordelig aan. Ook zullen wij altijd duidelijk zijn in wat wel en niet kan. Als je iets wil wat technisch niet goed mogelijk is, dan zeggen we dat eerlijk en verkopen we het niet aan jou. Wij denken met jou mee en geven jou altijd een eerlijk advies.

Als wij ergens plezier uithalen, dan is het wel uit het meehelpen en het oplossen van de problemen die de klant heeft. Als vakidioten weten wij veel over het onderhouden van de technische onderdelen van je boot. Wij kunnen jou helpen en zorgen voor de oplossing voor je probleem. Door advies te geven, maar ook door het uitzoeken van de juiste onderdelen. Stuur ons een foto van het onderdeel waarmee je vastloopt en wij geven je direct advies. Vanuit onze passie en ervaring kunnen wij jou altijd helpen met je probleem.

Wij streven naar pro activiteit en stiptheid zodat wij jou de beste service kunnen bieden. Wij houden van op tijd zijn, de klant proactief informeren over de levering en de status van zijn bestelling. Dit zijn standaardeisen voor een goede webshop en dat is iets wat we zeker zijn. Maar het blijft ook altijd een focuspunt om de beste service altijd te leveren. Hierin blijven we ontwikkelen en groeien.

Natuurlijk speelt professionaliteit de boventoon, maar het mag allemaal wel met een knipoog. Wij zijn ook maar mensen, we zijn onszelf. We maken een grapje, we lachen, we hebben het er nog even over en we gaan weer verder. We maken plezier, want werken zonder plezier is niet inspirerend. Plezier hebben is onze drijfveer. We zijn gewoon onszelf. We hebben persoonlijk contact met elkaar, wij bieden een luisterend oor en helpen je met je probleem. Door deze informele communicatie zorgen we met een vleugje creativiteit en een tikkeltje ondeugendheid voor een lach op jouw gezicht. Daar doen we het voor!

Wij willen iedereen graag helpen bij technische uitdagingen. Want, ben je een booteigenaar? Dan krijg je vanzelf technisch onderhoud voor je kiezen. En wij willen je graag motiveren om deze technische uitdagingen zelf aan te pakken. Uiteraard met ons telefoonnummer onder de hulplijn. Want er is niets leuker dan eigenhandig je boot te kunnen onderhouden, toch? Maak daarom alvast kennis met ons team zodat je weet met wie je te maken krijgt. Wij delen graag onze kennis, want kennis binnenhuis houden is verloren kennis. Heb je een technische vraag? Neem gerust contact met ons op.