Over ons

Over AB Marine service

Rond 2005 starten we in de watersport, na een opleiding en een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als technicus mobiele werktuigen kom je de meest uiteenlopende uitdagingen tegen. Door in een werkplaats maar ook op locatie te werken waar niet alles altijd voorhanden is word je vanzelf creatief en innovatief op technisch gebied.

De overstap?

Werktuigen en watersport hebben toch niets met elkaar te maken zou je denken? Uiteindelijk verschillen de aandrijving maar nauwelijks. Bedenk dat een diesel motor in een boot vaak dezelfde basis hebben. Na deze switch kreeg ik de kans van mijn hobby mijn werk te maken. In een magazijn en werkplaats met een team enthousiaste krachten om ons heen zijn we inmiddels een leverancier in de watersport met een brede kennis op technisch gebied en levering van vervangende onderdelen.

Mijn missie?

Beter genoemd onze missie, wij willen iedereen graag helpen bij zijn of haar technische uitdaging. Want ben je een boot eigenaar dan krijg je vaak vanzelf technisch onderhoud voor je kiezen. Ook is er niets leuker dan eigenhandig of in de wintertijd je boot zelf te kunnen onderhouden. Kennis is in de huidige tijd om gedeeld te worden. En kennis binnenhuis houden is verloren kennis. Zo vinden wij ook dat iedereen gebruik mag maken van onze kennis om zijn of haar project te kunnen realiseren!

Heb je een technische vraag stel deze gerust.