Over ons

 

Over AB Marine service

We zijn rond 2005 officieel gestart in de watersport, na een opleiding en een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als monteur mobiele werktuigen in de agrarische sector kom je de meest uiteenlopende uitdagingen tegen.  Door in een werkplaats maar ook op locatie te werken waar niet alles altijd voorhanden is word je vanzelf creatief en innovatief op technisch gebied. Van revisies van complete motoren en versnellingsbakken waar geen vuiltje in mag komen tot en met het uitlijnen van grote aandrijflijnen. Onder de naam Handelsonderneming A. Buwalda werd naast het werk al veelvuldig in- en verkoop en reparatie gedaan van artikelen waaronder veelvuldig motoren voor de watersport, toen nog een hobby.

Dus vanwaar de overstap?

Landbouw en watersport hebben toch niets met elkaar te maken zou je denken? Een tractor gaat het water niet in en een boot maait geen gras.  Maar in de aandrijving verschillen ze maar nauwelijks. Bedenk dat een diesel motor in een (mini)  tractor en een boot vaak exact dezelfde basis hebben en een keerkoppeling en schroefas uit dezelfde onderdelen bestaan als een tractor versnellingsbak dan komt dit toch al een stuk dichter bij. Na de carrière in de landbouw kreeg ik de kans van mijn hobby mijn werk te maken. In een werkplaats aan huis en een team enthousiaste krachten zijn we inmiddels een betrouwbare leverancier in de watersport met een brede kennis op technisch gebied en levering van vervangende onderdelen.

Op onze webshop vind je veel specifieke en merkgerichte onderdelen tegen de juiste prijs.

Mijn missie?

Beter genoemd onze missie, wij willen iedereen graag helpen bij zijn of haar technische uitdaging. Want ben je een boot eigenaar dan krijg je vaak vanzelf een beetje technisch onderhoud voor je kiezen. Ook is er niets leuker dan eigenhandig of in de wintertijd je boot zelf te kunnen onderhouden. Kennis is in de huidige tijd om gedeeld te worden via de sociale media word alles in een mum van tijd verspreid. En kennis binnenhuis houden is verloren kennis.

Zo vinden wij ook dat iedereen gebruik mag maken van onze kennis om zijn of haar project te kunnen realiseren!